sida

Bli digital vänsteraktivist

Bli digital vänsteraktivist inför valet 2018. Rent praktiskt så går det ut på att gilla, kommentera och dela Vänsterpartiets inlägg i sociala medier. Vi vill bygga en bred rörelse och i den kan alla hjälpa till.

Inför valet den 9 september så kommer vi att kommunicera ut våra politiska budskap i sociala medier. Det kommer vara viktiga kommunikationskanaler för att nå väljare och att komma ut i den politiska debatten. Vi behöver alltid hjälp med att sprida våra budskap digitalt.

Gå gärna med i vår slutna Facebookgrupp som heter ”Nu vinner vi valet”. Där kan du bolla idéer med andra engagerade och hålla koll på vad som händer runtom i landet. Här hittar du Facebookgruppen ”Nu vinner vi valet”.

Praktiska saker att göra som digital vänsteraktivist

 • Följ oss i sociala medier
  Första steget för att bli en digital vänsteraktivist är att börja följa Vänsterpartiet i sociala medier. Vi finns på Twitter, Instagram och Facebook.
 • Dela våra budskap
  Vi har tagit fram filmer som vi kommer dela i valrörelsen. Hittills har vi släppt en. Du hittar den i våra sociala medier eller på vår hemsida. Dela gärna filmen vidare.
 • Gilla våra budskap
  Kommentera kring våra budskap
  Kommentera gärna våra budskap i sociala medier. Det är alltid peppigt att få höra positiva reaktioner och tagga gärna vänner och bekanta i inlägg du tycker är extra bra.
 • Använd våra bilder som profilbild
  Här kan du använda ”Stoppa vinstjakten” samt Vänsterpartiets logotyp över din profilbild på Facebook. Klicka på länken här och testa på din profilbild!

Dela den här sidan:

Kopiera länk