artikel

Valet 2006 närmar sig!

Inför valrörelsen 2006 börjar nu de politiska partierna att mobilisera medlemmar och andra som vill engagera sig politiskt för åren 2007-2010.
För Vänsterpartiets del togs de första stegen vid valkonferensen i Västerås.

Några Salabor får förtroendet att kandidera till Riksdag och Landsting. Vi kommer så småningom att presentera våra kandidater lite närmare på den här hemsidan. Men först skall också en komplett lista tas fram till kommunfullmäktige i Sala. det arbetet har just börjat och skall avslutas i mars. Har Du förslag på kamrater som bör ställa upp i valet i Sala? eller vill Du kanske anmäla dig själv för att vara med på ett eller annat sätt i valrörelsen?
Hör gärna av dig till undertecknad så får Du mer information!

Riksdagslistan:
I valet till Riksdagen kandiderar Beatrice Björkskog på 4:e plats och Joachim Nordlund på 19:e plats. Listan toppas av Kent Persson, komunalråd i Norberg.

Landstingslistan:
På landstingslistan för Västerås/Sala-kretsen finns Lotta Högkvist på 4:e plats, Börje Svensson på 5:e, Anna Eriksson på 6:e, Beatrice Björkskog på 8:e, Joachim Nordlund på 11:e och Maria Arvidsson på 14:e plats.

Börje Svensson, ordf.
Tel. 0224-18055 eller 070-5423437

Dela den här sidan:

Kopiera länk