artikel

NORBERGSGRUPP DELTAR VID FIRANDET I SALA!

Talare vid förstamaj-firandet i Sala är det nuvarande kommunalrådet Kent Persson från Norberg. Han toppar den manliga delen av Västmanlandslistan till Riksdagen i årets val. Läs mer ………..
Mötet börjar kl 15.00 på måndag vid paviljongen i Stadsparken.
Det blir en trevlig familjeunderhållning med både tal, sång och underhållning. Naturligtvis kan vi även räkna med kaffe, röda fanor och härligt vårväder!

Vi får också besök av en sång- och musikgrupp från Norberg. Gruppen som är väl känd i länets norra delar består av 4 sångare plus guitarr och dragspel. Vi bjuds på en kavalkad av sånger med anknytning till våren och första maj. Gruppen leds för övrigt av Maja Neverland som toppar den kommunala listan i Norberg för Vänsterpartiet. Kanske hon blir det nya kommunalrådet i Norberg?

Från Sala deltar bland annat Beatrice Björkskog som toppar den kvinnlig delen av riksdagslistan. Sala har av tradition försett Riksdagen med unga kvinnor. Så kan det bli även denna gång. Vi ställer naturligtvis upp för Bea och kommer till Stadsparken för att lyssna på hennes budskap.

Vi förstamajmötet kommer även partiets kultur-sociala pris att delas ut. Vem som får priset för 2005 meddelas på den här hemsidan lördagen den 29/4.
Välkommen att fira med oss!

Dela den här sidan:

Kopiera länk